"Vanuit je innerlijke kracht vol energie en enthousiasme je dromen en doelen verwezenlijken."
José Spaan Ambiente-coaching

Wie is José Spaan?Persoonlijk:
 
Ik ben een betrokken, integere en ervaren coach die oprecht luistert naar jouw verhaal. Mijn passie is om jou te laten ervaren wat jouw kracht is en wat jouw unieke talenten zijn. Ik weet dat niet iedereen een positief zelfbeeld heeft en zichzelf als een waardevol en uniek mens ervaart. Zelf heb ik de overtuiging dat het ons geboorterecht is om ons gelukkig te voelen, een succesvol leven te ervaren en last but not least te genieten van ons leven.
Ik geniet ervan als de mensen die ik coach meer zicht krijgen op hun innerlijke kracht, hun talenten en wie zij ten diepste zijn. Ik werk graag in een goede sfeer die vooral uitnodigt om jezelf te zijn.
Ik verdiep mij graag in dingen als: intuïtieve ontwikkeling, communicatie en hedendaagse psychologie. Verder reis ik graag en voel mij dan altijd weer geïnspireerd door de sfeer, muziek en kleuren van een land en door spontane ontmoetingen met andere mensen.
 
Diploma’s en certificering:
 
HBO, Academie Mens - Arbeid, loopbaanadviseur
Opleiding senior consulent personeelsvoorziening
Opleiding tot arbeidsdeskundige - GAK Nederland b.v.
Post HBO opleiding Creatieve loopbaan counseling - St.Psycho-Sociale Opleidingen
NLP Practitioners en NLP Masters practitioners - New York Training Institute For NLP
Hoofdopleiding Intuïtief Coachen - IMC Mensontwikkeling (door de NOBCO en European Quality Award getoetste opleiding)
In 2002 heb ik een belangrijke keuze gemaakt in mijn leven door te starten met mijn eigen onderneming Ambiente-coaching. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik wil werken op een mensgerichte manier en omdat ik wil kiezen voor de dingen die ik belangrijk vind zoals: kwaliteit, maatwerk en een creatieve aanpak.
 
Lidmaatschappen:

Noloc, vereniging voor loopbaan professionals
SRA, Stichting Register Arbeidsdeskundigen
Intervisie-groep IMC Mensontwikkeling

Ervaringen van cliënten: (i.v.m. privacy alleen de initialen)

“Ben met name meer bij mijn eigen kern gekomen wat zelfvertrouwen versterkt. Hierdoor kan ik weerstand bieden tegen negatieve invloeden van buiten af die me van mijn kern wegleiden. Fijn dat je juist toen op mijn pad bent gekomen”. W.B.
 
“De rust die je uitstraalt, je manier om mij aan iets te laten beginnen waarvan ik nog niet weet of ik het wel kan/wil. Zonder pressie, op gevoel. Dat heeft me vaak in de auto op weg naar huis inzichten gegeven. Mijn doelen zijn bereikt. Ik heb genoeg handvatten aangereikt gekregen om thuis mijn valkuilen aan te kunnen”. K.H.
 
“Ik heb José Spaan leren kennen als een zeer integer persoon die vertrouwen uitstraalt. Zij laat je door haar leuke creatieve coaching methodes zelf nadenken over hoe jij op dat moment in het leven staat, wat je nodig hebt en wat je zou willen veranderen. Ik heb daardoor een aantal keuzes, beslissingen genomen waar ik enorm blij mee ben, en ik ben José daarom heel erg dankbaar!” W.L.