"Vanuit je innerlijke kracht vol energie en enthousiasme je dromen en doelen verwezenlijken."
José Spaan Ambiente-coaching

Personal coaching


Waarom personal coaching?

We hebben allemaal wel eens een periode waarin ons leven niet loopt zoals we graag zouden willen. Ons geluksgevoel lijkt verdwenen te zijn en we blijven met onze gedachten in dezelfde kringetjes ronddraaien. We weten niet goed meer hoe we hier zelf uit kunnen komen en meer balans, ontspanning en plezier kunnen ervaren in ons leven. Met behulp van personal coaching kun je weer in contact komen met jouw gevoel van welbevinden en de touwtjes zelf weer in handen nemen.

Doel van personal coaching?

Goed in contact komen met je kern waardoor je vanuit je innerlijk weet hoe je om wilt gaan met een minder bevredigende situatie in je leven. Duidelijkheid krijgen wat voor jou belangrijk is in je leven, wat je wensen zijn en benoemen wat je graag wilt bereiken. Weten welke stappen je gaat zetten vanuit jouw eigen kracht om jouw levensdoelen te verwezenlijken. Dit zal zeker een positieve uitwerking hebben op je geluksgevoel, je zelfvertrouwen en je gevoel van zelfsturing.

Wat kun je van mij als jouw coach verwachten?

Dat ik met oprechte aandacht naar jouw verhaal luister, ook naar de dingen die je misschien niet met woorden uitspreekt. Dat ik samen met jou onderzoek wat jouw belangrijkste vraag of wens is in jouw leven, welke situatie je graag anders aan wilt pakken. Ik wil je graag begeleiden om dit niet alleen vanuit je hoofd te doen maar ook vanuit een diepere wezenlijke laag. Hierdoor kun je zelf voelen wat voor jou werkelijk van belang is en hoe je dit kunt bereiken op een manier die goed is voor jou. Dit is voor mij een belangrijke waarde.

Wie is José Spaan?

Ik ben een integere, betrokken en ervaren coach. Mijn passie is om mijzelf steeds verder persoonlijk te ont-wikkelen. Graag deel ik deze levenswijsheid door jou te laten ervaren wat jouw kracht is en wat jouw unieke talenten zijn. Ik weet dat niet iedereen een positief zelfbeeld heeft en zichzelf als een waardevol en uniek mens ervaart. Zelf heb ik de overtuiging dat het ons geboorterecht is om ons gelukkig te voelen, een succesvol leven te ervaren en om te kunnen genieten van ons leven. Ik verheug mij erop om samen met jou te gaan ontdekken wat jouw verlangens zijn, hoe jij in jouw kracht kunt staan én in je kracht kunt blijven. Wat er nodig is om jouw geluksgevoel groter te maken. Dit is mijn passie!

Wat vind ik belangrijk bij de coaching:

Gelijkwaardigheid, goede sfeer, plezier, vertrouwelijkheid, respect, veiligheid, coaching vanuit hart en intuïtie maar met het hoofd erbij.

Opleidingen:

HBO, Academie Mens - Arbeid, loopbaanadviseur
Opleiding senior consulent personeelsvoorziening
Post HBO opleiding Creatieve loopbaan counseling - St. Psycho-Sociale Opleidingen
NLP Practitioners en Masters practitioners - New York Training Institute For NLP
Hoofdopleiding Intuïtief Coachen - IMC Mensontwikkeling (door de NOBCO en European Quality Award getoetste opleiding)
Lid van de NOLOC (Vereniging voor loopbaan professionals) en van de SRA.  Tevens ben ik lid van een intervisie-groep.

Ervaringen van cliënten met Ambiente-coaching:
(i.v.m. privacy alleen de initialen)

“Ben met name meer bij mijn eigen kern gekomen wat zelfvertrouwen versterkt. Hierdoor kan ik weerstand bieden tegen negatieve invloeden van buiten af die me van mijn kern wegleiden. Fijn dat je juist toen op mijn pad bent gekomen”. W.B.

“De rust die je uitstraalt, je manier om mij aan iets te laten beginnen waarvan ik nog niet weet of ik het wel kan/wil. Zonder pressie, op gevoel. Dat heeft me vaak in de auto op weg naar huis inzichten gegeven. Mijn doelen zijn bereikt. Ik heb genoeg handvatten aangereikt gekregen om thuis mijn valkuilen aan te kunnen”. K.H.

“Ik heb José Spaan leren kennen als een zeer integer persoon die vertrouwen uitstraalt. Zij laat je door haar leuke creatieve coaching methodes zelf nadenken over hoe jij op dat moment in het leven staat, wat je nodig hebt en wat je zou willen veranderen. Ik heb daardoor een aantal keuzes, beslissingen genomen waar ik enorm blij mee ben, en ik ben José daarom heel erg dankbaar!” W.L.